Cuprins

I.Introducere

II.Definiții

III.Comandă

IV.Prezentarea ofertei

V.Transport

VI.Transferul proprietății produselor

VII.Dreptul la proprietatea intelectuală

VIII.Prețurile

IX.Metode de plata

X.Forță Majoră

XI.Legislația aplicabilă

XII.Reclamații 

Bine ai venit pe floraria-pamico.ro!

Sperăm să vă bucurați de experiența dumneavoastră online. Termenii și condițiile de mai jos reglementează utilizarea Website-ului de către dumneavoastră („Termeni și Condiții”).

Aspectele privind confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea site-ului floraria-pamico.ro sunt guvernate de Politică de confidențialitate revizuită conform cerințelor GDPR – Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date, care completează secțiunea Termeni și Condiții.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul își exprimă acordul cu termenii și condițiile descrise în continuare. În situația în care nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați acest Website.

Vă rugăm citiți cu atenție rândurile următoare!

I.Definiții

-toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

-conținutul oricărui e-mail trimis Clienților sau Utilizatorilor sau de către un angajat  floraria-pamico.ro prin orice mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

-informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de către floraria-pamico.ro într-o anumită perioadă

      -date referitoare la floraria-pamico.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Comanda

Comanda se face doar Telefonic

Prezentarea ofertei
MOLDOVAN-BREZOI MIHAELA-LIGIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ulfloraria-pamico.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul floraria-pamico.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligăție contractuală. Fotografiile de pe site-ul floraria-pamico.ro au caracter informativ și pot există diferențe între acestea și produs.

Transferul proprietății produselor

În afară de cazul în care este agreat de către floraria-pamico.ro și Client diferit, proprietatea asupra Produselor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Clientului în locația indicată în Comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de către Curier)

Dreptul la proprietatea intelectuală
Conținutul și designul floraria-pamico.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțîn societății și/sau colaboratorilor săi- acolo unde acest lucru este specificat în mod expres- (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele zivara.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale floraria-pamico.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusiva a hiperlinkurilor către pagină de index a floraria-pamico.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul floraria-pamico.ro într-o lumina falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci că parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății 

Proprietatea fișierelor: permisiuni, responsabilitate, restricții

MOLDOVAN-BREZOI MIHAELA-LIGIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA nu pretinde proprietatea asupra conținutului fișierelor pe care Utilizatorul/Clientul le încarcă prin Serviciile noastre de personalizare a produselor. Utilizatorul/Clientul este exclusiv responsabil pentru fișierele încărcate în site-ul floraria-pamico.ro

Utilizând Serviciile de personalizare a produselor, Utilizatorul/Clientul garantează că pentru fiecare fișier (imagini, video etc.) are toate permisiunile necesare, inclusiv de la drepturile de autor și alți dețînători de drepturi de proprietate intelectuală să distribuie, să transfere și să stocheze și/sau să le facă disponibile că parte a serviciilor de personalizare oferite de floraria-pamico.ro

Prin încărcarea fișierelor în cadrul personalizării Produselor, Utilizatorul/Clientul se obligă la respectarea următoarelor condiții:

Clientul este de acord să nu transfere, distribuie sau să stocheze fișiere care:

-sunt obscene, defăimătoare, calomnioase, profane, indecente sau ilegale;

-conțin pornografie infantilă;

-promovează rasismul, violență sau ura;

-sunt false sau înșelătoare;

-încalcă sau însușesc drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de confidențialitate, inclusiv drepturile de protecție a datelor cu caracter personal și/sau orice alt tip de drepturi;

-încalcă orice lege sau reglementare aplicabilă;

-costituie “discurs de ura” indiferent dacă se adresează unui individ sau unui grup și dacă se bazează pe rasă, sex, naționalitate, apartenența regilioasa, orientare sexuală sau limba a unui astfel de individ sau grup;

-promovează jocurile de noroc sau vânzarea/utilizarea băuturilor alcoolice, produse din tutun sau droguri ilegale.

Prețurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe floraria-pamico.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioada.

Forță Majoră
floraria-pamico.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către floraria-pamico.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voință. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la floraria-pamico.ro, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele floraria-pamico.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

Legislația aplicabilă
Serviciile oferite de societate prin intermediul floraria-pamico.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanță 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii și condițiile floraria-pamico.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul floraria-pamico.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părți se vor supune rezolvării instanțelor judecatoreasti competențe de pe raza municipiului Iași.

Reclamații floraria-pamico.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: florariapamico@yahoo.com

Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului floraria-pamico.ro Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.

ACCESUL LA SITE

FLORARIA PAMICO  garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  FLORARIA PAMICO fără acordul scris prealabil al acesteia.

De asemenea, este important de știut că pe acest website prețurile includ TVA.

Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest Site (denumită în continuare Cumpărător) confirma că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine FLORARIA PAMICO persoana juridică română având următoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare:  27153847 Registrul Comerțului: F40/3938/2010. FLORARIA PAMICO își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și condițiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând folosind legătura „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

CONFIDENŢIALITATE

FLORARIA PAMICO  poate deține informații despre dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile și produsele noastre.)

  1. În ce fel poate utiliza FLORARIA PAMICO   aceste informații personale? Informațiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul www.floraria-pamico.ro, cum ar fi:
  2. a) procesarea comenzilor telefonice sau cererilor dumneavoastră;
  3. b) oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;
  4. c) soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră;
  5. d) contactarea dumneavoastră (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legătura cu oferte de produse și servicii ale www.decoratiuni-florale.ro sau în legătura cu produse și servicii care credem că ar putea fi de interes ca în cazul unor promoții, oferte speciale, etc. (în afară de cazul în care ați făcut o cerere privind aceasta activitate).

INFORMAȚII PERSONALE

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. FLORARIA PAMICO  nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către FLORARIA PAMICO  pentru confirmarea comenzilor telefonice, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale.FLORARIA PAMICO   se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și FLORARIA PAMICO .

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. FLORARIA PAMICO  se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@decoratiuni-florale.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

FLORARIA PAMICO  certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere de la FLORARIA PAMICO  să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  2. dreptul de a cere de la FLORARIA PAMICO  să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere FLORARIA PAMICO  să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.decoratiuni-florale.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.decoratiuni-florale.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.decoratiuni-florale.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea  FLORARIA PAMICO . și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul a FLORARIA PAMICO  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@decoratiuni-florale.ro.

LICENȚA DE ACCES PE SITE

FLORARIA PAMICO oferă o licență limitată pentru a accesa în interes personal site-ul decoratiuni-florale.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptând situațiile în care FLORARIA PAMICO își declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul decoratiuni-florale.ro și nicio parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al FLORARIA PAMICO

CONDIȚII LEGALE

Site-ul decoratiuni-florale.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

LITIGII

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea serviciilor și produselor va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată romane. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O dată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat